Tınaztepe Altus Servisi

Tınaztepe Altus Servisi

İzmir’de bulunan İzmir Tınaztepe Altus Servisi hizmetimiz müşterilerine sunduğu çeşitli avantajlar ve olanaklar ile İzmir beyaz eşya ve klima konusunda teknik servis hizmeti sunmaktadır. Altus marka klima ve beyaz eşyalarınıza tamir, onarım, bakım, parça değişimi, montaj, söküm ve temizlik işlemleri en profesyonel bir biçimde yerine getirilmektedir. Firmamızdan Altus marka teknik servis hizmetini alabilirsiniz.

İzmir Tınaztepe Altus Servisi

Ayrı bir parantez açarak belirtmek isteriz ki İzmir Tınaztepe Altus Servisi; siz saygın müşterilerimiz iyi ve uygun fiyatta hizmeti yani bizi tercih ettiğiniz takdirde belirtilen numaralarımızdan, telefonlarımızdan ve çağrı merkezimizden bizi arayabilir randevu saati veya ücret gibi konularda bilgi alabilirsiniz. Birçok işyerlerinin aksine firmamız siz değerli müşterilerimizin beyaz eşyalarınızı onarırken, bakımını tamirini yaparken maske, mesafe, temizlik kurallarına dikkat etmektedir. Aslen yıllar önce kurulmuş olan yetkin teknik servisimiz halen hem İzmir ilinde hem de çevresinde özgün, kaliteli hizmetlerine devam etmektedir.

İzmir Tınaztepe Altus Servisi’nde yaptırdığınız Altus marka çamaşır makinenizi örneğin yıkamaya başlarken çok doldurmamak çok önemlidir. Çamaşırları çok sıkıştırmak, ilacı fazlaca koyma çok fazla arızalara neden olmakla birlikte cihazınızın ömrünü azaltmaktadır. Makinenizin kazanı haddinden fazla konulan çamaşırları, çorapları, tişörtleri, kazakları, pantolonları, bereleri, şal perde gibi ürünleri sıkıştırıldığı takdirde taşıyamamaktadır. Randımansız bir biçimde dönmektedir. Hele bir de makinenizin bulunduğu konum itibari ile eğik, düz olmayan bir zemine yerleştirilmiş ise asla randımanlı çalışmamaktadır.

Ağırlıkla çalışan kazan zaman zaman hata, arıza verebilmektedir. Haddinden fazla ilaç koymak çamaşırlarınızın ilaçlarla dolmasını, giydiğiniz zaman cildinize sarar vermesini, derinizi kaşındırmasını hatta ve hatta deri döküntülerini yol açmasını bilmek sizlerin bu tür sıkıntıları daha kolay aşmanızı sağlamaktadır. Diğer taraftan alabileceği çamaşır kotasının altında yük yüklemek ise yine zararlıdır.

Tınaztepe Altus Servisi

Tınaztepe Altus Servisi olarak beyaz eşya ve klima teknik servis işlemini ciddiye alan personelleri her zaman desteklemiş ve personellerine gereken bilgilendirmeyi ve dersleri sağlamıştır. Firmamızın sağladığı eğitimler ve bilgilendirmeler neticesinde personellerimiz Altus markasının tüm beyaz eşya modellerine ve klimalarına gereken çözümü anında tespit edebilme özelliği kazanmıştır.

Firmamızın içerisinde hem alaylı hem çekirdekten yetişme personeller bulunmaktadır. Böylece hem iş pratiği konusunda deneyimli personellere hem de teknik servis konusunda teorik bilgiye sahip personellere sahibiz. İzmir Tınaztepe Altus Servisi hizmetinden yararlanmak için bizleri arayabilir ve gereken beyaz eşya ya da klima teknik servis işlemini yenilikçi üslup çerçevesinde talep edebilirsiniz.

 

İZMİRSERVİSİBUL.COM

Biz kimiz?

izmirservisibul.com, Teknik servis ihtiyaçlarınıza cevap vermeyi amaçlar.
+902324750165

www.izmirservisibul.com

info@izmirservisibul.com

NERELERDEYİZ

Hizmet Bölgelerimiz



İzmir’in her bölgesine çok kısa sürede servis hizmeti sunuyoruz.


İzmir Beyaz Eşya Servisiİzmir Kombi Servisiİzmir Klima Servisi


İLETİŞİM

İletişimde Kalalım

Bizi günün her saati ve hiç çekinmeden, her türlü soru, sorun ya da servis talebi için arayabilirsiniz. Size yardımcı olmak için bekliyor olacağız.

Tıkla Ara