Osmangazi Bosch Servisi

Osmangazi Bosch Servisi

İzmir Osmangazi Bosch Servisi olarak siz değerli müşterilerimize firmamızın ayrıcalıklarından ve avantajlarından bahsedeceğim. Firmamız siz değerli müşterilerimizin kurumumuza daha kolay ulaşabilmesi için çağrı merkezimiz ve müşteri temsilcilerimiz bulunmaktadır. Bu müşteri temsilcilerimiz sayesinde firmamız ile daha sağlıklı iletişimler kurabilmekte olacaksınız. Siz değerli müşterilerimiz firmamız hakkında merak ettiğiniz veya sormak istediğiniz ve öğrenmek istediğiniz her konuyu müşteri temsilcilerimize danışarak öğrenebilirsiniz. Firmamızın müşteri temsilcileri 7/24 siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir ve bunun avantajı olarak istediğiniz saatte firmamıza ulaşabilirsiniz. İzmir Osmangazi Bosch Servisi olarak kuruluşumuzdan belli devam eden fikirlerimiz ve iş ahlakımız sayesinde siz değerli müşterilerimize daha iyi hizmetler verebilmekte olacağız. Firmamız olarak sayılarının her geçen gün daha fazla artış gösteren teknolojik makinelerinizin sorunlarını en iyi personellerimiz ile çözmekte olacağız. Bu sayısı artan teknolojik makineler siz değerli müşterilerimizin için çok önemlidir. Örnek olarak Bosch marka buzdolabınız bozulursa siz değerli müşterilerimizin sorunları çok fazla artacaktır ve meyve sebzelerinizi koruyacak yeriniz olmayacaktır. Müşterilerimizin bu sorunlarını diğer firmalar gibi uzun sürede tamir etmemekteyiz diğer firmalar gibi aylar ve haftalar sonra tamir etmeye gelmemekteyiz. Çünkü firmamızın geniş kadroları ve yeterli personelleri ile aynı gün makinelerinizin tamiratlarını çözmekteyiz.

İzmir Osmangazi Bosch Servisi

İzmir Osmangazi Bosch Servisi olarak Bosch marka klima, Bosch marka buzdolabı, Bosch marka çamaşır makinesi, Bosch marka bulaşık makinesi ve Bosch marka beyaz eşyaları ve Bosch marka küçük ev aletlerinizi en iyi personeller ve ustalar ile tamir, bakım, onarım, montaj, söküm, arıza tespiti ve parça değişimi gibi bir çok sorununuzu çözüme kavuşturmakta olmaktayız. İzmir Osmangazi Bosch Servisi olarak parça değişimlerimiz aynı günde değişmektedir ve diğer firmalar gibi aylar ve haftalar sonra değişmemektedir. Firmamızdaki parçaların stoğu geniş ve fazladır. Firmamız olarak diğer firmalar gibi ikinci kalite parça kullanmamaktayız. Parçalarımız kesinlikle orijinaldir. Firmamızın bu başarıları sayesinde İzmir halkına ismimizi duyurmakta olmaktayız. Bu sayede İzmir’in en iyi servis firması durumunda bulunmaktayız. İzmir’de ikamet eden firmamızdan talep ettiğiniz bosch teknik servis işlemi için bizleri aramanız yeterlidir. Osmangazi bölgesinden tüm İzmir’e hizmetimizi tüm ayrıcalıkları ve avantajları ile hizmetinizdedir. İzmir Osmangazi Bosch Servisi olarak yaptığımız teknik servisi işlemi, büyük ehemmiyetli bir süreç sonrasında garantisini de sunmaktayız. Her zaman müşteri memnuniyetini sağlamak üzere kurulmuş olan firmamız her daim her şeyi müşteri memnuniyetini sağlamak üzerine kurmuştur.

İZMİRSERVİSİBUL.COM

Biz kimiz?

izmirservisibul.com, Teknik servis ihtiyaçlarınıza cevap vermeyi amaçlar.
+902324750165

www.izmirservisibul.com

info@izmirservisibul.com

NERELERDEYİZ

Hizmet Bölgelerimiz



İzmir’in her bölgesine çok kısa sürede servis hizmeti sunuyoruz.


İzmir Beyaz Eşya Servisiİzmir Kombi Servisiİzmir Klima Servisi


İLETİŞİM

İletişimde Kalalım

Bizi günün her saati ve hiç çekinmeden, her türlü soru, sorun ya da servis talebi için arayabilirsiniz. Size yardımcı olmak için bekliyor olacağız.

Tıkla Ara