Osmangazi Siemens Servisi

Osmangazi Siemens Servisi

İzmir Osmangazi Siemens Servisi hizmeti Siemens markasının ürünlerinden beyaz eşya modellerini ve klima modellerini tamir ve onarım işlemlerini gerçekleştirmektedir. Firmamızın sunduğu hizmetler dahilinde müşterilerine memnuniyet odaklı bir beyaz eşya ve klima teknik servis hizmeti sunmaktadır. Firmamızın bünyesinde barındırdığı uzman personelleri ve geniş araç filosu ile İzmirlilerin beyaz eşya ve klima cihazlarında yaşadığı problemlere çözüm odaklı, yenilikçi bir hizmeti sunmanın amacındadır. İzmir bölgesinde hizmet veren firmamız, müşterilerinin istekleri doğrultusunda, firma içerisinde değişiklikler ve yenilikler getirmektedir. Siemens Servisi departmanımızın müşterilerine verdiği teknik servis hizmeti Siemens markasına ait buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, klima, fırın, kurutma makinesi ve benzeri tüm ev eşyalarının tamir onarım hizmetini sunmaktadır. Siemens teknik servis hizmetimiz bünyesinde sizlere sunduğumuz hizmet içerisinde çeşitli avantajlar ve olanaklar mevcuttur. Bu avantajlar müşterilerimizin lehine bir durumdur. Örneğin, siz değerli müşterilerimize verdiğimiz teknik servis süreci sonrasında da yaptığımız teknik servis hizmetinin garantisini sunmaya devam etmektir. Çünkü firma olarak teknik servis işlemimize güvenmekteyiz. Siz değerli müşterilerimizin de güveninin tam olması için bu olanağı müşterilerimize sağlamaktayız. Firmamızın Siemens markasının ürünlerine tamir ve onarım işlemlerini sunarken büyük özveri ve özenle çalışmaktadır. Nitekim firmamıza geri dönüt raporlarının yansıması sonucunda yaptığımız teknik servis işlemi sonrasında problemin tekrar etmesi nadiren karşılaşılan bir durum olmuştur.

 İzmir Osmangazi Siemens Servisi

İzmir Osmangazi Siemens Servisi olarak müşterilerimize yaptığımız memnuniyet odaklı hizmet ile Siemens marka ürünlerinizin tamir, onarım, bakım, söküm, parça değişimi, montaj ve temizlik işlemlerini gerçekleştirmekteyiz. İzmir Osmangazi Siemens Servisi olarak müşterilerimizin klima ve beyaz eşya konusunda yaşadığı sıkıntıları birebir deneyimlemiş ve bu durumun müşterilerimiz tarafından ne kadar can sıkıcı olduğu tecrübe edilmiştir. İşte bu noktada firmamız Siemens markasının ürünlerine sahip olan müşterilerine verdiği hızlı teknik servis ile bu problemleri en etkin bir biçimde zaman kaybetmeksizin çözmektedir. Firmamızın verdiği Siemens teknik servis işleminin hızlı olduğu kadar kaliteli olduğu da ortadadır. Nitekim firmamızın sunduğu hizmetin belirli bir kalite endeksinde tutulması ve her teknik servis işlemi sonrasında da kalitenin çıtasının bir tık arttırılmasını sağlamaktayız. Uzman ekiplerimiz ve sizlerin ürünlerinizden anlayan tahsilli ve alaylı personellerimiz yaşadığınız problemi hızlı ve kaliteli bir çözüm getirerek çözerken bu süreci en ekonomik bir üçgende sunmaya özen göstermektedir. İzmir Osmangazi Siemens Servisi olarak müşterilerimize hızlı, etkin ve kaliteli siemens teknik servis işlemini sunmaktayız.

İZMİRSERVİSİBUL.COM

Biz kimiz?

izmirservisibul.com, Teknik servis ihtiyaçlarınıza cevap vermeyi amaçlar.
+902324750165

www.izmirservisibul.com

info@izmirservisibul.com

NERELERDEYİZ

Hizmet Bölgelerimiz



İzmir’in her bölgesine çok kısa sürede servis hizmeti sunuyoruz.


İzmir Beyaz Eşya Servisiİzmir Kombi Servisiİzmir Klima Servisi


İLETİŞİM

İletişimde Kalalım

Bizi günün her saati ve hiç çekinmeden, her türlü soru, sorun ya da servis talebi için arayabilirsiniz. Size yardımcı olmak için bekliyor olacağız.

Tıkla Ara